Új Pszichoaktív Blog

Ez az oldal folytatja a pszichoaktiv.blog.hu karrierjét, de ezen felül semmi köze nincs hozzá, a bloggerek függetlenek. "Legális, pszichoaktív növényekkel végzett kísérletek tapasztalatainak leírása. Álomserkentés, látomások szerzése, szellemi képességek mozgósítása."

Friss topikok

Damiana

2014.02.02. 21:41 Morfium Kálmán

A damiana egy érdekes és különleges herba. Elszívni és meginni lehet. Elszívva nullásba vagy dohánnyal alig érezhető euforizáló. Íze valakinek bejön, valakinek nem, de a füstje karcol, magában szívni elég durva vállalkozás, ráadásul dohány nélkül nehezen is ég. Akkor miért is jó? Mert katalizátor. A legtöbb pszichoaktív növény hatását megdobja. Fűvel pl. kifejezetten hatásos. Nem megyek bele, hogy mivel használható még, szinte mindennel, de ezt inkább tapasztaljátok ki, hiszen olcsó. Érdemes még tudni azt is, hogy damianát használnak még a legtöbb herbál fűhöz, ezekhez a kétes eredetű olcsó füvekhez. Lefújják JWH-val szintetikus THC porral, AP porral, meg hasonlók. Így ha megszagolod a damianát, egy életre benned marad az illata, és fel fogod ismerni, hogy a fű amit kaptál morzsolt marihuána vagy szintetikus herba.
Másik felhasználási módja a teaként való fogyasztás. Így is keverhető más, relax hatású drogokkal, így azonban sokkal több kell belőle, kb. 30g/adag. Teaként afrodiziákum.
Összefoglalva, a damiana nem olyan növény, amiből veszel agy adagot, és egyszerre eltolod, hanem egy olyan növény, amiből jó, ha mindig van, hiszen bármihez használható kiegészítésképpen.

Szólj hozzá!

Címkék: Turnera Diffusa Afrodiziákum

A bejegyzés trackback címe:

https://ujpszichoaktiv.blog.hu/api/trackback/id/tr645794754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása