Új Pszichoaktív Blog

Ez az oldal folytatja a pszichoaktiv.blog.hu karrierjét, de ezen felül semmi köze nincs hozzá, a bloggerek függetlenek. "Legális, pszichoaktív növényekkel végzett kísérletek tapasztalatainak leírása. Álomserkentés, látomások szerzése, szellemi képességek mozgósítása."

Friss topikok

Rush Poppers

2014.01.19. 14:33 Morfium Kálmán

A Rush valójában egy márka, a termék neve "poppers", de a továbbiakban Rush-nak fogom hívni, mert jobban hangzik. Ez egy 10ml-es üvegben árusított folyadék, amit inhalálni kell. (Meginni veszélyes, akár halálos!) Beszerezhető interneten vagy szex-shopokban. Miért? Mert a melegek drogjaként van a köztudatban. Ennek az az oka, hogy elméletileg elernyeszti a seggizmokat, de ez egy mellékhatás, semmi jelentősége nincsen. Nem érzel semmi ilyesmit és nem is fogsz a WC-n kikötni egy löket után. Térjünk rá a valódi hatásokra:

Az üveget közel tartod az egyik orrlyukadhoz (1-2mm), jó mélyen beszívod a gőzét, majd a másik orrlyukba ugyanígy, ez két szippantás. 3-4 szippantás elég egy kezdőadagnak. Figyelj oda rá, hogy gyorsan párolog, használat után azonnal zárd vissza! Első 2-3 alkalommal valószínűleg fogsz tapasztalni pár perces fejfájást, ez perceken belül elmúlik, a későbbiekben már nem kell tőle tartanod. 10-15 másodperccel az adag beszívása után kellemes melegség fogja átjárni a tested. (A vérnyomás csökken, ezért a pulzus reflexszerűen nő), a szív felgyorsul, de ezt kellemesen fogod megélni. Hamarosan jelentkezik egy kellemes szédelgésnek nevezhető érzés, az euforikus érzés a fejedbe száll. Az egész 2-3 percig tart, utána maradéktalanul megszűnik, utóhatás nincs (kivéve a fejfájást első használatkor). Javasolt legalább pár perc szünet tartása a következő adagig, de ezt mindenki tapasztalja ki magának. Azért csínján kell bánni a Rush-sal, a túl gyakori és hosszan tartó fogyasztás már káros. Függőséget valószínűleg nem épít ki, de lelki függőséget okozhat, hiszen az érzés egyszerű, letisztult, mindig egyforma, gyorsan feláll és 2 percnél nem tart tovább, utóhatás nincs. Ráadásul mindig kéznél van, bárhol eltolható, környezetét nem szagosítja be, és nem utolsó sorban: legális. Ráadásul kifejezetten SOK! Még nem tudom pontosan, hogy mennyi adagra elég, de kb. 80-ra tenném a számát. Ez azért elég durván sok a 2500Ft-os árhoz!

Egyik haverom mondta, aki kipróbálta, hogy a hatás hasonlít a benzinéhez. Én sosem próbáltam a benzint, mivel nagyon káros, a Rush viszont tudtommal nem igazán mondható károsnak. Aki nem száll el vele nagyon, annak nem lesz baja belőle.

Azóta sokan tesztelték, sokféle eredménnyel. Volt, hogy valaki egész másképp élte meg a hatást, volt akinél alig hatott, de a nagy többségnek kifejezetten tetszett. Úgy tűnik, enyhe nevettető hatása is van.

Szólj hozzá!

Címkék: Rush

A bejegyzés trackback címe:

https://ujpszichoaktiv.blog.hu/api/trackback/id/tr725770406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása